Drempelplaten

Een model uit het assortiment van drempelplaten en oprijplaten is de aluminium drempelplaat met de afmeting 76 x 60 cm (bxd), die zich scharnierend automatisch aanpast aan de hoogte van de drempel van 2 tot 7 cm hoog. Deze dorpelplaat is handig inzetbaar met name voor overbruggen van drempels en dorpels met kleine wielen.

Een andere drempelplaat met een beweegbaar deel, is 1300 mm lang. Dit is met name zeer geschikt voor die drempels met aan ene zijde een hoge drempel van 8-15 cm en aan de andere zijde een kleine rand van 1-2 cm. Deze oprijplaten hebben een standaard draagcapaciteit van 1200 kg.

Draagbare Oprijplaten

Met draagbare aluminium oprijplaten is het mogelijk om probleemloos goederen over hoogteverschillen heen te rijden, zowel hoge stoepranden
en drempels, ook tussen vrachtwagen en laadperron

Invouwbare oprijplaten

Invouwbare aluminium oprijplaten zijn gemakkelijk om mee te nemen en zijn door hun lengte te gebruiken om goederen over flinke hoogteverschillen te verrijden.

 

Aluminium Oprijplanken

Ar-Bouw levert vele soorten aluminium oprijbanen. Veel wordt geleverd in maatwerk:

– lengte is bepaald door de gewenste hoogteoverbrugging
– de gekozen constructie is afhankelijk van lengte en gewenst draagvermogen
– meerdere breedtes per baan zijn mogelijk
– gewenst maximum eigen gewicht
– met of zonder opstaande randen
– wel of niet opvouwbaar
– met open of gesloten rijbaan
– met klauwhaak of vlak oplegvlak boven
– verschillende blokkeermogelijkheden om oprijbaan aan laadvloer te borgen

Belt u ons voor een prijsopgave behorend bij de gewenste kenmerken zodat wij de voor u beste keuze kunnen voorstellen.

Container Inrijplaten

Stalen inrijplaten voor containers maken het mogelijk om met een heftruck snel en probleemloos een container binnen te rijden welke niet op een trailer staat.

Leverbaar in 2 standaardtypen:
  • Met een vaste lipconstructie
  • Met een scharnierende, flexibele lip.
Ook inrijplaten op maat volgens specificaties van de opdrachtgever. Storax container inrijplaten kunnen eenvoudig, met behulp van de lepels, van een heftruck worden verplaatst.
Technische gegevens:
Capaciteit 7500 kg
Hoogte 200 mm
Breedte 2000 mm
Lengte schuin 1500 mm
Lipbreedte 250 mm
Materiaal met ribben versterkte staalconstructies
Rijvlak Trananplaten 6/8
Coating Zwarte industrielak

De stalen containerinrijplaat is een zware oprijplaat om snel in en uit zeecontainers te rijden die op de grond staan. De standaard uitvoering is met een flexibele lip van 30 cm lang met een netto hoogte van 19 cm. Door de uittrekbare uittrekbeugel in het midden is de plaat van 260 kg gemakkelijk met een heftruck op te pakken en te positioneren. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een andere netto hoogte te verkrijgen of een andere breedte/lengte..

Container inrijplaten

Oprijwiggen

Aluminium oprijwiggen zijn te verkrijgen in diverse modellen.

Het meest voorkomend model is 1500 mm lang en dan 300 of 400 mm hoog, cap. 15000 kg p/paar, met  een schuin gedeelte van 1000 mm en een horizontaal gedeelte van 500 mm en met doorrijdstop aan einde van horizontaal gedeelte. Oppervlak met geribbeld structuur. Eventueel ook leverbaar met bokwieltje aan achterzijde, waarmee de aluminium oprijwig gemakkelijk verreden kan worden door de gebruiker. Ook zijn kettingogen mogelijk waarmee de gebruiker de aluminium oprijwig door een ketting kan vastleggen te voorkoming van diefstal. Andere gewenste afmetingen en draagvermogens zijn op aanvraag. Vanaf gewenste draagvermogen 40 ton tot 100 ton zijn kunststof oprijwiggen het meeste geschikt.

Oprijwiggen Oprijwiggen 1