Laat tijdig uw vatengrijpers en laadbruggen keuren!

Dagelijks wordt er bij diverse bedrijven steekproefsgewijs hef- en hijsmaterialen gecontroleerd
ce keuring door de ARBO-ARBEIDSINSPECTIE.
 
De Nederlandse overheid heeft vastgesteld dat de ARBO-ARBEIDSINSPECTIE, bij het constateren van onveilig functioneren van hef- en hijsmaterialen, een vrijbrief heeft om deze bedrijven diverse boetes op 
te leggen en/of de werkzaamheden per direct te staken.

Ar-Bouw Technische Handelsonderneming produceert en repareert al jaren zéér professioneel vatengrijpers ten behoeve van de logistieke markt in de Benelux.
Sinds de invoering van bovenstaande controles voert Ar-Bouw Technische Handelsondeneming bij vele opdrachtgevers ook de verplichte keuringen uit.

Hoe werkt zo'n keuring van uw vatengrijpers?arbeidsinspectie

U belt, mailt of faxt een opdracht tot het uitvoeren van een keuring naar ons en geeft aan hoeveel er gekeurd moeten worden. Wij nemen de volgende werkdag contact met u op om een afspraak te maken.

Op locatie de controles uitvoeren

Om uw planning niet in gevaar te brengen komen wij  op locatie deze keuringen verrichten met behulp van onze mobiele trekbank. Uw vatengrijpers worden geheel uithet frame gehaald, standaard veertjes, asjes en of bouten worden vernieuwd en krijgen een ingeslagen nummer, waarna zij worden voorzien van een 12 maanden keursticker. Na deze keuring (volgens de voorgeschreven normen) worden uw vatengrijpers geregistreerd door middel van een CE veiligheidsrapport.
 
Door deze keuring door Ar-Bouw Technische Handelsondeneming te laten verrichten houd u uw apparatuur veilig en waarborgt u de veiligheid voor u en uw medewerkers.