Containers

Containers huren of een zeecontainer kopen is geen kwestie van goed zoeken, maar wel van goed nadenken. Als u een goede leverancier van uw containers kiest, hebt u daarna nauwelijks nog omkijken naar uw transport of opslag; want het gaat bij containers om meer dan alleen een goede prijs.

Ar-Bouw container verhuur en container verkoop is een uitstekende keuze voor wie zich geen zorgen wil maken over de veiligheid of staat van zijn goederen of boedel. Vanaf het moment dat u contact opneemt met Ar-Bouw, kunt u rekenen op uitstekend advies, snelle service, hoge kwaliteit en goede prijzen. Alle (soorten) containers zijn op voorraad in verschillende depots, zodat ze snel (en voordelig!) bij u kunnen worden afgeleverd.

Alle soorten containers te huur en te koop

Bij Ar-Bouw kunt u uit voorraad elk gewenst type opslag- zee- of verhuiscontainer kopen of huren. De prijzen zijn daardoor altijd scherp. Door onze uitgebreide ervaring met containers mag u van Ar-Bouw verwachten dat u ook aanvullende diensten worden geboden, zoals het verzorgen van volledige containernummers en C.S.C. certificering. Maakt u vaker gebruik van onze containers? Dan hebt u een vaste contactpersoon bij Ar-Bouw. Dat communiceert wel zo gemakkelijk.

Specialist in geïsoleerde containers.

Om te kunnen garanderen dat uw kostbare bezit veilig is, overlegt Arvos in alle gevallen met u over de keuze van een container die het beste bij uw transport- of opslagbehoeften past. Een van de grootste problemen bij opslag van goederen in een container is vocht. Wilt u uw kostbare goederen ook zo goed mogelijk tegen vocht beschermen? Dan kan Ar-Bouw u een geïsoleerde container van hoge kwaliteit leveren, voor een aantrekkelijke prijs. Voor transport van kostbare goederen heeft Ar-Bouw een volkomen zeewaardige container met C.S.C.-certificaat.